A Nem Adom a Házamat Mozgalom bejegyzései


Szégyellje magát…

Szégyellje magát…

Úgy gondolom, hogy a mai nap rámutatott, hogy vannak sokan, akik szégyellhetik magukat.

Itt felsorolom, hogy kire gondolok. Lentebb részletezem, hogy ki, miért.
dr. nagy szabina - vérbíró
sümegi anikó és molnárné fazekas ágnes – szabálysértési hatóság képviselői
Sajtó képviselői
Szájhősködő ellenállók
Beszari SeVizahitelesek

Cikk: Póka László

A történet alapja, hogy a 2015. július 23-án a Bajcsy-Zsilinszky úton történt véleménynyilvánítás miatt a mai napon 19 embert kaszált el nagy szabina.

Vitaindítónak és ébresztőnek szánt lenti írásomban röviden kifejtem, hogy kinek mi okból van oka szégyenkezni.

nagy szabina - vérbíró
Elvtelen módon képviseli a pénz, és politikai hatalom rendteremtési, megfélemlítési tevékenységét. Bárkin hajlandó átgázolni, bárkit sárba taposna, csak hogy megfeleljen a főnökei elvárásának. Képes arra, hogy tényeket egyoldalúan értékeljen, közben ellenállók felmentéséhez hozzájáruló bizonyítási indítványokat elutasítson.
Még azt is megtette mocskos módon, hogy három óra tárgyalás után kérésre sem rendelt el szünetet. Aki kiment volna pisilni, azt megfosztotta volna felszólalás lehetőségétől, gyakorlatilag a védekezés jogát vonta volna meg tőle.
Ja, és a tárgyalás elején megtiltotta a sajtó részére a kép és hangfelvétel készítését. Miután ez miatt Póka Laci indítványozta a bírósági titkár kizárását, 50 000 Ft rendbírsággal sújtotta.

sümegi anikó és molnárné fazekas ágnes – szabálysértési hatóság képviselői
Etikátlan módszerekkel képviselték a hamis rendőri jelentéseken alapuló rendőrségi határozatot.

Ezek hárman békés, emberekből azt hozták ki a tárgyalás végére, hogy az ítélethirdetés indoklásának utolsó perceiben az eljárás alá vontak, és a hallgatóság egyszerre felállt, és a távozás mellett porig alázta őket.
A végig keménykedő vérbíró állítólag még el is sírta magát.
sümegi anikónak később a folyosón még ahhoz is volt képe, hogy megjegyezze, hogy nem volt szép, amit csináltunk. Majd fejét veszítve rohant lefelé a lépcsőn.

Sajtó képviselői
Ismét lemaradtak egy jelentős bírósági tárgyalásról.
Ügyvédek nélkül védték parádésan magukat, és a véleménynyilvánításhoz való jogot a Sárgapólósok.
Volt ott kemény beszólás, kiabálás, sírás, jogi érvelés…
Csakhogy erre egyetlen sajtó sem volt kíváncsi.
Ez önmagában nem olyan nagy baj. Az elgondolkodtató csupán az, hogy amikor politikai hátterű véleménynyilvánítók állnak bíróság előtt, akkor egymást taposva igyekeznek tudósítani a tárgyalásról.
Itt lenne az ideje a sajtónak is kihúznia a nyelvét a politikusok seggéből. Lehet, hogy most kényelmesebb, de minél tovább marad bent, annál büdösebb lesz.
Csütörtökön lehet szépíteni. A Sárgapólósok ismét akcióba lépnek.

Szájhősködő ellenállók – A legnagyobb kárt Ti okozzátok
„Harcokban elbújtok, s osztásnál tolongtok egymás előtt”
Osztogatjátok az észt, ömlik a szátokból a „mit kellene csinálni” és hogy „kit kellene felakasztani”…
De amikor tenni is kellene, akkor elpucoltok, vagy meg sem jelentek. Amikor nem nyilvánosan szólaltok fel, akkor arról beszélgettek, és úgy beszélitek le a tenni akarókat, hogy a mi elmarasztaló ítéleteinket emlegetitek.
Mindig van egy érvetek, hogy lám a sárgapólósok is mennyi elmarasztalásban részesülnek.
… Mert hiszem, ha egy–egy ilyen ügyben nem húsz, hanem száz, vagy ezer ember lenne eljárás alatt, akkor hamarosan más ítéletek születnének.
Ja! Hogy ahhoz bátornak kellene lenni? Ahhoz áldozatot kellene hozni? Igen ahhoz nem csak dumálni, de tenni kellene.

Beszari SeVizahitelesek
Amíg csak nyalogatjátok a sebeiteket, amíg petíciókat adtok be, amíg végeláthatatlan felszólalások eredményében, és kizárólag a bírósági útban bíztok, addig kifosztottak maradtok.
Nem fogják könnyen adni a győzelmet. Ezért áldozatot kell hozni, ezért cselekedni kell. A cselekvés, a határozott fellépés természetesen eljárásokkal, büntetéssel, időnként lesitteléssel jár.
A politikusok nem fogják kivívni nektek a szabadulást a bankok fogságából. Bármit is ígérnek. Nekik Ti így vagytok politikai tőke kifosztottan, kétségek között hagyva.
Csupán a bírósági út nem tudja jól megoldani a helyzetet. Mert a bankároknak több pénze van főbírók megvásárlására, mint nektek.

Szégyellje magát mindenki, akik gyáván megalkuszik, vagy egyenesen támogatja a kifosztást.

A Sárgapólósok a mai ítélettel (mely jogerős) 990 000 Ft büntetést gyűjtöttek be.

Golcs Ferdinánd így írt a mai napról:
„A mai nap végeredménye! Demokrácia csak addig van, ameddig a hatalom adta mederből ki nem lépsz.Onnantól kezdve,ha az igazadat akarod bizonyítani,vége mindennek! Példa erre a mai tárgyalás, dr Nagy Szabinával és a két kirendelt szabálysértési hatóság képviselőivel. Akták és jogszabályok tömkelegével bizonyítottuk és védtük igazunkat.Koholt vádak és bizonyítékok rosszul értelmezett kavalkádjában, mégis elkaszáltak bennünket. Ebben az országban jogszolgáltatás ugyan van, de igazságszolgáltatás nincs. A hatalom úgy értelmezi és forgatja a jogszabályokat, ahogy neki jó.A védekezésre sem adták meg a lehetőséget.A bizonyítási kérelmet elutasították, (rendbiztosok, készenléti rendőrök meghallgatása stb.) , a bizonyítékul szolgáló videó felvételeket úgy értelmezték, ahogy a hatalomnak jó. A büntetést ugyan mérsékelték, de mi ebbe nem nyugodhatunk bele! A harcunkat folytatjuk, hogy az igazság kiderüljön, mert az" Igazság ott ver tanyát,ahol gyakorolják"!Hajrá!!!”

Varga Csilla ezzel szólt hozzá Imre albumához:
„A mai nap gusztustalansága amit szabina művelt!Nem baj írásba adja a halálos ítéletét!”


Uhrin Imre albuma:
„Dr. Nagy Szabina bírósági titkár elvégezte a rábízott feladatot!
A Markó utcában a 2015. 07. 23 -i leülés - előállítás ügyben.”

 

… és ezzel osztotta:
„Dr. Nagy Szabina bírósági titkárnak már a kezdet kezdetén is kezdeti nehézségei vannak!
Elismerem nem könnyű ebben a világban rátalálni arra az útra ami a jövőbe visz. Eltelt 27 év és a nép tátott szájjal várja a csodát. a kormányoknak jó ez a póz mert mindent megetettethetnek az emberekkel. Azt a pár embert aki nem veszi be a falatot bírósági tárgyalásnak álcázott színjátékkal próbálnak ellehetetleníteni.
Nagy Szabina vállalta ezt a feladatot. A saját sorsának kovácsa, az elkövetkező 50 évét nem én, nem a Nem adom a házamat csapat tagjainak kell leélni, hanem saját magának.
Sok sikert Nagy Szabina, kívánom hogy váljanak valóra az álmaid.”

Braczkó Zsuzsi hozzászólás:
„Halihó, az hogy szégyellje magát nagyon baráti, enyhe kifejezés, mert itt többről van szó! Szégyent nyilvánvalóan nem éreznek olyanok, akik parancsra cselekszenek, bár bírói titkár véleményem szerint nem ismer ilyesmit, annyira buta, hogy értelmezni sem tudja a leírtakat! Azt gondolom, hogy az egyetemi diplomáját libáért kapta! Ahogy korábban is mondtam, vagy börtönőr az anyja!!! Én szégyellném, ha a gyerekem ilyen lenne!!!
HAjrá!!!”

Tóth Zsuzsi gondolatai:
„Való igaz, Zsuzsanna Braczkó, ezért kár volt annyi évet egyetemre járnia Nagy Szabinának. Ennél dilettánsabb, színvonaltalanabb, amatőrebb, szakmaiatlanabb eljárást el sem tudok képzelni! Akár egy 10 éves gyerek is ülhetett volna a pulpituson. Nem is az fáj, amit ítélt, hanem a mód, ahogyan tette ezt. A rendőrségi jelentések tele voltak valótlansággal, ellentmondással, sőt, a felmentésünket is tartalmazták, amit logikai úton jól le is vezettünk. Jogászokat meghazudtolva ízekre szedtünk minden vádpontot, több oldalról, jogilag érvelve rávilágítottunk, hogy miért nem követtük el, amivel vádolnak. Ennek ellenére a négy tárgyalási nap Szabinában semmiféle nyomot nem hagyott. Mintha meg sem történt volna,. Semmit, azaz semmit nem vett figyelembe a javunkra abból, amit mondtunk, csak arra koncentrált, hogy mit tud ellenünk felhasználni. Hihetetlen! Az eredetileg is meglévő rendőri jelentések alapján hozta meg az ítéletét! Én szeretem a tárgyilagosságot, nem gondolom azt, hogy tévedhetetlen vagyok és mindig nekem van igazam, de itt most, csakúgy, mint a Képviselói Irodaházas leülésnél azt éreztem, hogy Szabina már akkor tudta, hogy mit fog ítélni, amikor még el sem kezdtük a tárgyalást. Nem szeretem ezt mondani, de ESÉLYÜNK SEM VOLT! Viszont ami némi elégtételt ad, hogy emelt fővel, csapot-papot otthagyva, egyemberként távoztunk a tárgyalóteremből az ítélet indoklásának kellős közepén. Mutattunk egy kis ízelítőt Szabinának, hogy hogyan is alakulnak ki a spontán tüntetések. Úgysem látott még ilyet! Mint láthatjuk, ez azonban egyáltalán nem zavarja az ítélkezésben! Hát..., innen szép győzni! Szabinának is, ha valamikor bíró akar lenni, de nekünk is, hogy végigküzdjük magunkat a mundér ( rendőrség) becsületét védő jogszolgáltatáson. Tudom, hogy nincs igazságszolgáltatás. Azt hittem, helyette jogszolgáltatás van. Ma azzal kellett szembesülnöm, hogy az sincs!”

Hajdú Józsefné Zsóka bejegyzése:
„Akinek a becsületét megvették az más ítéletet nem tudót volna hozni. A vádlottak padján úgy mint az irodaházi tárgyaláson az igazságért harcoló becsületes igaz emberek ültek a vádló pedig egy bankok által lefizetett korrupt titokba burkolózó banda állt. A bírósági döntés két esélyes volt. Hova fog állni a Biró. Ahhoz esküjéhez híven az igazságot fogja keresni vagy át áll a hazugok mellé. Sajnos nem tagadta meg magát , át állt a hazug gyaláztat oldalára!”

<< Vissza az előző oldalra