A Nem Adom a Házamat Mozgalom bejegyzései


piCsányi pincsikutyái ismét megszívták. – De most nagyon.

piCsányi pincsikutyái ismét megszívták. – De most nagyon.

Vörös - Gera páros az otp bankbiztonságtól már nem csak rendőrségi feljelentéseket tett az ügyeket intéző ügyfelek ellen, hanem nagy félelmükben birtokvédelmet is kértek.
Természetesen a jegyző ezt elutasította.
Cikk: Póka László

 

Az elutasító határozat ide kattintva olvasható.

Ezek a bankbiztonságiak vagy bolondok, vagy az a parancs, hogy a napi munkaidejüket arra szánják, hogy a sárgapólósokat feljelentsék.


A sárga pólósok a bankfiókban tiltakoznak


Az első hisztijüket velünk szemben akkor verték le, amikor 2013 őszén összefosták magukat, hogy néhány bank kirakata be fog törni. Az akkori vádjukat már öt különböző bíróság röhögte ki. A bankárok seggét nyaló ügyészség ezután is fellebbezett. Még az idén találkozunk az ítélőtáblán.


Mégiscsak betörött egy kirakat Wáczek Frigyes által


Egy másik ügyben maga az ügyészség semmisítette meg Geráékat a feljelentésükkel együtt, amikor azon háborodtak fel, hogy kitettünk olyan plakátokat a bankok kirakatára, amin egy áthúzott bomba volt. A feljelentők szerint ez közveszéllyel fenyegetés. Ha-Ha-Ha…Ez a kép miatt jelentettek fel Geráék, majd nyomozott a rendőrség közel egy éven keresztül.


Szintén az ügyészség söpörte le a toporzékoló bankárokat, amikor megállapította, hogy nem szabálysértés, ha valaki úgy demonstrál egy bankban, hogy azt nem jelenti be. Mellesleg ekkor a Nyugati téren egész napra bezárt az OTP.


Az OTP egész napra bezárt. És a rendőrség őrködött, hogy ki ne nyisson.


Legutóbb az Oktogon téri otp-ben történtek miat azon kívül, hogy feljelentettek gyülekezési joggal visszaélés miatt még birtokvédelmet is kértek.

A birtokvédelemről, és a bankárok rettegéséről bővebben a Hírarénán lehet olvasni.

Természetesen hamarosan visszatérünk az Oktogon térre. Ráadásul most a bankfiókba hívunk mindenkit, véleményt nyilvánítani.
2015. augusztus 17-ére „A nagy banki ügyintézés” elnevezésű demonstrációt hirdetjük meg az Oktogon téren lévő otp bankfiókba. Kezdés 9 órakor. Gyülekezés a kezdés előtt tetszőleges időpontban a bankfiók területén.
Senkit ne lepjen meg a helyszín. Teljesen törvényes. Mindenkinek joga van bárhol békésen véleményt nyilvánítani. Ráadásul ez egy közforgalom számára megnyitott terület, ahova nyitvatartási időben megyünk. Ha oda bárki bemehet, akkor bárki más is.
Ami a helyszín nagy előnye, hogy mivel nem közterület, így be sem kell jelenteni.
Hamarosan eseményoldal „A nagy banki ügyintézés” elnevezéssel.


Terveink szerint, amikor az OTP-ben végeztünk, együtt átmegyünk a többi környékbeli bankba is.
Az is lehet, hogy sok kis csoportra oszolva egyszerre több bankba fogunk megjelenni.
Arra is fel vagyunk készülve, hogy mi lesz, ha békésen nem jutunk be egyik környékbeli bankfiókba sem.
Én személy szerint ezen akár annyira is fel bírnék háborodni, hogy az utcán hirtelen véleménynyilvánításba kezdek, amit egészen addig folytatok békésen, de határozottan, amíg el nem visznek.
Akik saját előállításában gondolkodnak augusztus 17-én, tegyenek a nyakukba fekete kendőt.

HAjrá!

 

<< Vissza az előző oldalra