A Nem Adom a Házamat Mozgalom bejegyzései


Mozgalmi találkozó jegyzőkönyv (2014/07/15)

Mozgalmi találkozó 2014.július 15.

Elözetesen kijelentette Laci hogy ajánlja a távolabb lakó tagtársak figyelemébe hogy ne csak a közeli  helyekre jöjjenek el !

1.napirendi pont:
Ügyintézöink feljelentése a következö hetekben.

2.napirendi pont
A bank általi okozott káraink összeírása nem csak az anyagi hanem az erkölcsi nem vagyoni is !

3.napirendi pont
Béka menet elökészületei
(feléneklés)

4.napirendi pont
Deviza wellnes a járda szigeteken..

5.napirendi pont
Bank vezérek meglátogatásának tervbevétele( csákányos nyakkendö )

6.napirendi pont
Álarcok bemutatása és a főpróba az Érdi bankoknál.

7.napirendi pont
Dr Damm Andrea és Varga István érdemei és jogászok "kiképzése" folyamatban.
Annak pontosítása, hogy mit várunk el az adósokat védő jogászoktól, felszólaló közgazdászoktól.
- Ne a lehetőségekben gondolkodjanak, hanem a szükségben. A szükség pedig az, hogy minden ember számára teljesíthető, és méltányos megoldást szorgalmazzanak. Ez pedig nem lehet olyan megoldás, amiben az okozott károk egyidejű elszámolása az egész társadalomra vetítve nincs megvalósítva.

8.napirendi pont
Közlönyben megjelent a törvény.Ennek kapcsán Lakossági fórum 26.-án Köbányán. Tatár Józsiék plakátját kell felhasználni, és minnél több embert tájékoztatni !


Mindez történt: 2014.07.15. napján Érden nagyon jó hangulatban.
Várjuk a további találkozóinkra a régi tagjainkat, és minden új csatlakozni szándékozót.
Többen kérdezték, hogy hogyan lehet csatlakozni: Úgy hogy eljössz közénk, és ha tetszik, akkor velünk maradsz. HA van kedved akkor a hírlevélre, és riadóláncunkra is feliratkozhatsz azzal, hogy Póka Lacinak elküldöd a neved, telefonszámod, e-mail címed, a várost, ahol élsz, valamint hogy milyen hiteled van.

Írta: Kis Éva


-         Július 25. Egész nap. Zalaegerszegen banknevelés. Az útra jelentkezni a várható útiköltség befizetésével lehet. Ha összejövünk annyian, hogy gazdaságosabb busszal menni, ekkor úgy, ha nem akkor autókkal megyünk.
-         Július 31. 18 óra. Mozgalmi találkozó. Házigazdák: Farkas Tímea, és Megyeri László Szada,Vasút utca 20. A 20. számot a gps nem érzékeli, csak a Vasút utcát. Majd Timi kirak egy Nem adom a házamat zászlót a ház elé, hogy az érdeklődők megtalálják.
-         Augusztus 7. 18 óra. Mozgalmi találkozó Sándor Laciéknál. 2310 Szigetszentmiklós Üdülő sor 160.
-         Augusztus 15. 8:00- 18:00. „Deviza Wellness”, avagy „Nyaralás a Járda szigeteken.” Egész napos banknevelő, és politikai nyomásgyakorló demonstráció
-         Augusztus 29. Egésznap. Bankvezérek felkeresése autós vonulás. Viszünk ajándékot is.  Ide várjuk a banki alkalmazottakat, akiknek tele van a hócipője azzal, hogy rajtuk csattan a főnökeik mocska.

<< Vissza az előző oldalra