A Nem Adom a Házamat Mozgalom bejegyzései


A rendőrség a bankárok seggét nyalja

A rendőrség a bankárok seggét nyalja

Különösen Bankárbérenc Bucsek Gábor r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, aki már sokadszorra tiltja meg SeVizahitelezéssel kapcsolatos rendezvény megtartását.

Tiltotta már a Cinege utat bankárszolga Orbán házánál, tiltotta már a Laura úton, az uzsorás házánál. Volt már tiltása több is a bankárok által megvett legfőbb bírói vezetők munkahelyénél, a Kúriánál, és tiltotta már a jelképes Nyugati téri felüljárón is.
http://www.hirarena.com/devizahiteles-tuntetok-zartak-le-a-nyugati-teri-feluljarot_554
Ezek közül volt több tiltó határozat, amit a bíróság végül elkaszált, és voltak olyanok is, ahol a kifosztott emberek egy kis leleményességgel akkor, és azóta is, folyamatosan véleményt nyilvánítanak.
Legfeljebb már nem jelentik be, vagy nem érdekli őket a tiltás.
Cikket írt: Póka László


Természetesen Bíróságon ezt a mellékelt határozatot is megtámadjuk.
Vasárnapig a TASZ jogászai beadják a felülvizsgálati kérelmet, így legkésőbb csütörtökig megtudjuk, hogy  mit gondol minderről a bíróság.

A rendezvényre https://www.facebook.com/events/468715936608852/468766183270494/ továbbra is úgy készülünk, hogy megtartjuk, hiszen 11-14 óra közötti időben nem tiltotta meg a rendőrség, csak kicsit módosította a helyszínt.
Az is természetes, hogy mivel én vidékről érkezem, így nehezen tudom kiszámolni a forgalom, és a kesze-kusza fizetőssé tett bevezetők miatt, hogy mikorra érek oda. Még az is lehet, hogyha szerencsésen alakulnak a  - tiltásban katasztrofális mértékűknek  bemutatott építkezések miatti – dugók, akkor akár 8 órára is odaérek.
Szinte biztos, hogy a kis csomagjaimmal, tábláimmal, feliratokkal leülök a magammal hozott kisszékre a szálloda bejáratával szemben, és vagy csendben, vagy a rendezvényre bekészített hangkeltő eszközöket próbálgatva fogom várni a 11 órát.
Természetesen arra is felkészülök, hogy ha esetleg a szálloda előtti területen a bankárőrség korlátozná a szabad mozgáshoz való jogomat. Ekkor máris okom lesz nagyon felháborodni ezen, és nem csak próbálgatni, hanem használni is fogok minden nálam lévő figyelemfelhívó eszközt.
Erre egyébként nagyon jó a helyszín, mert a József Attila utca sarkán ott a Belügyminisztérium, ahol ugye Bankárbérenc Bucsek főnökei lesznek.

Én így gondolom az alapvető szabadságjogok melletti kiállást.
Én most nem hívhatok senkit május 7-én reggel 8 órára, mert az egy betiltott rendezvényre való szervezést jelentene, és eljárást kezdeményezhetnének Gyülekezési törvény megsértése miatt.
Az is igaz, hogy senkinek nem tilthatom meg hogy ott legyen, és az sem merít ki semmilyen szabálysértést, ha bárki aki valahol valamely időben tartózkodni fog, az ezt közli másokkal.

Ezért jelzem, hogy én május 7-én reggel 8 órakor a Budapest V. kerület Széchenyi tér 2. szám előtt leszek.

A helyszínen készült videók, amik bemutatják, hogy a rendőrségi tiltásnak sem a forgalom aránytalan zavarása, sem a szálodába való bejutás megakadályozása miatt nincs helye:
https://www.youtube.com/watch?v=I7fm1jbz_mw&list=PLCDYK9UTFzj5fTRywE8rojYfKfhAkMjaa
 

A tiltó határozat itt olvasható: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1119345734758037.1073741925.626932930665989&type=3

HAjrá!

<< Vissza az előző oldalra