A Nem Adom a Házamat Mozgalom bejegyzései


A mai napon folytatódott a képviselőházi rendőrterror áldozatainak eljárás alá vonása.

A mai napon folytatódott a képviselőházi rendőrterror áldozatainak eljárás alá vonása.


 Ma Szigetszentmiklóson Sugit, Anitát, Ferdinándot, Marikát, Lacit hallgatták meg. Az jegyzőkönyveik, és feljelentéseik felkerültek az albumba Szőke Györgyikéével együtt.
Egyre több lesz az információnk az ügyben.
Mostmár egyértelmű lett, hogy az eljárást az V. kerület folytatja le, csak a vidékiek meghallgatását végzik a lakóhelyükön.
Látszik, hogy a feljelentéseket valaki lediktálta az intézkedő rendőröknek.
Az is egyértelmű, hogy a feljelentések tele vannak hazugságokkal.
Valamiért a rendőri jelentéseket erősen titkolják előlünk. Most kikértük ezeket is arra az esetre, ha szükség lenne rájuk a bíróságon.
Egyre zavarosabb, hogy a Jobbik, vagy hazaáruló bajuszkirály tiltott-e ki minket. Akár az is lehet, hogy együtt tették. Ki fog derülni.
A mostani meghallgatottaknak már könnyebb dolguk volt, hiszen a többiek feljelentései, alapján már fel tudtak készülni.
A meghallgatások jó alkalmat szolgáltattak a rendőrök tájékoztatására a kifosztással, kifosztókkal, egyes rendőri vezetők megalkuvásával kapcsolatban.
Alakul ez. Amikor ilyen elszánt, bátor emberek ellen próbálják meg felhasználni a bizonytalan, és szintén kifosztott, hülyének nézett rendőröket, akkor bőven lövik az öngólokat. Egyre több embernek nyílik ki a szeme, egyre többen látják, hogy a patkánykirályok meztelenek.
Remélem egyre többen merik ezt kimondani.
Érdemes olvasgatni a feljelentéseket, és az jegyzőkönyveket, mert aligha hiszem, hogy az igazi cselekvők meg tudják majd úszni, hogy ilyenen részt vegyenek.
Próbáld ki! Jó buli. Ha velünk jössz, akkor bármikor behúzhatsz egy ilyent.
HAjrá!

A jegyzőkönyvek ebben az albumban olvashatók: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1026154430743835.1073741905.626932930665989&type=3

<< Vissza az előző oldalra